Kto sme?

Naša spoločnosť, Wisdom charts s.r.o. vznikla v roku 2006. Sme slovenský vydavateľ profesionálnych školských učebných pomôcok - závesných nástenných tabúľ. Naša ponuka je zameraná na podporu vyučovacieho procesu hlavne pre prvý stupeň základných škôl, ale svoje si v nej nájdu aj druhý stupeň ZŠ, gymnáziá, stredné školy aj jazykové školy. Každý rok sa snažíme prichádzať s niečím novým.  Okrem množstva nových učebných pomôcok, pridávaných počas celého školského roka sme pravidelne obhajovali aj certifikát „BEZPEČNÝ NÁKUP“. Naša spoločnosť splnila prísne kritériá Slovenskej asociácie pre elektronický obchod a prešla rôznymi spôsobmi testovania, ktoré preverili dôveryhodnosť spoločnosti, prijímanie a realizáciu objednávok, dodržiavanie stanovených termínov, ale aj reklamovanie tovaru.Týmto sme sa snažili vyjsť v ústrety všetkým, ktorí doteraz nedôverčivo váhali nad realizáciou objednávky cez našu web stránku.

 

Čo ponúkame?

  • -  kvalitné didaktické pomôcky vo forme závesných náučných nástenných tabúľ, ktoré prežijú niekoľko generácií študentov

 

Naše prednosti a filozofia...

Zjednodušená sumarizácia učiva za dlhšie obdobie podľa našich prieskumov pri stálom vyvesení v triedach pomáha osvedčenou a rokmi potvrdenou metódou výučby "opakovanie matka múdrosti". Našim vydavateľským mottom je: "aby učebná pomôcka bola naozaj pomôckou", z tohto dôvodu, predchádza každému konečnému spracovaniu našich produktov podrobné preštudovanie danej témy a viaceré dlhodobé konzultácie s pedagógmi priamo na školách.Verím, že Vás naša ponuka zaujme a aj Vy rozšírite rady našich spokojných klientov. Vaše postrehy, prípadne pripomienky veľmi radi uvítame na našej e-mailovej adrese.

 

Vaše Wisdom Charts s.r.o.